Pariu surpriza pentru vineri noapte de la Mihalache

NetBet

Oameni buni, ideea e simpla, pentru meciul din Liga CONCACAF dintre SUA si Nicaragua, fotbal feminin, U20, nu am foarte multe informatii referitoare la jucatoare si loturi. E si normal, cine ar putea avea, decat cineva apropiat vreunei echipe.


cota2.ro

Insa pentru pariul meu ma bazez pe un parametru destul de important. Multi dintre pariorii romani habar nu au cum functioneaza Betfair Exchange si imi pare rau pentru ei, dar chiar de aceea am facut un ghid absolut gratuit pe care l-am pus la dispozitia tuturor celor interesati sa invete sa faca bani cu adevarat.


Revenind la acest meci, in piata de Over/Under 4.5 goluri de pe Exchange, s-au tranzactionat peste 5600 de Euro la cota de 1.60! In acest caz, cota de 2.08 pe care am luat-o eu si pe care inca o are la dispozitie NetBet ce reprezinta?


Daca nu stiti raspunsul, vi-l dau eu: VALOARE! Asta reprezinta! Majoritatea caselor de pariuri isi aliniaza cotele la reactia pietei din Betfair, acolo unde exista lichiditate, astfel ca ma astept ca in curand cota sa fie rupta si aici, dar pana atunci...eu consider ca merita jucata, strict pentru coeficientul de extra-value pe care il ofera. Mize medii.

Am jucat acest pariu la NETBET!

Deschide un cont ACUM și ai primul pariu GRATUIT de 500 de Lei!

Obține PARIUL GRATUIT
SUA U20 Feminin vs Nicaragua U20 Feminin
Pronostic:
over 4.5
Cota
2.08
Cota finala: 2.08
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro