Biletul Zilei format din 6 meciuri la cota 30.48

BETANO

Atalanta și Celtic se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în Liga Campionilor. Atalanta, câștigătoarea Europa League de sezonul trecut, a demonstrat că se simte bine în competițiile organizate de UEFA. Are 4 puncte în actuala ediție a Ligii. A remizat 0-0 cu Arsenal și a zdrobit-o pe Sahtior, scor 3-0. Trupa lui Gian Piero Gasperini se mișcă bine și în Serie A. A legat două victorii și s-a apropiat la 3 puncte de podium. 

Celtic nu traversează un moment la fel de bun. Tocmai a făcut primul pas greșit în campionat, 2-2 acasă cu Aberdeen. Iar în Europa vine după o umilință istorică. A fost zdrobită runda trecută, în deplasare, 1-7 la Dortmund. Managerul Brendan Rodgers nu îi poate folosi astăzi pe fundașii Greg Taylor și Cameron Carter-Vickers.

cota2.ro

• 447.60 milioane de euro valorează lotul celor de la Atalanta. Celtic e cotată la 124.43 milioane de euro

• Celtic a disputat în istorie 29 de meciuri împotriva formațiilor din Italia. A câștigat doar 7 și a pierdut de 14 ori. Golaverajul e groaznic, 27-42

• Atalanta are unul dintre cei mai în formă atacanți din Europa. Mateo Retegui a marcat 6 goluri și a oferit 2 pase decisive în ultimele 4 meciuri oficiale, la club și națională.

Pe Betano, cu funcția BetBuilder, obținem cota @1.88 din pariurile Atalanta câștigă și peste 2.5 goluri în meci. 

----------------------------------------

Dinamo și Sporting Lisabona se duelează astăzi, de la ora 19:45, în Liga Campionilor la handbal masculin. Dinamo e în cărți în acest sezon. A câștigat 3 din primele 5 meciuri jucate în grupa A din Liga Campionilor și e aproape sigură de calificarea în optimile de finală. Antrenorul David Davis nu are mari probleme de lot. L-a recuperat și pe Cupara, titularul dintre buturi. Un alt avantaj îl reprezintă prezența numeroasă anunțata în polivalenta din capitală. 

Sporting este surpriza plăcută a actualei ediții. E singura formație neînvinsă în grupa A, dar a arătat și momente de slăbiciune. Asta s-a întâmplat în ultima deplasare, când a scos doar o remiză pe terenul lui Eurofarm Pelister, cel mai slab cotată echipă din competiție. Portughezii practică un handbal deschis, în viteză. Asta atrage multe goluri și forțează adversarele să se adapteze la acest stil de joc. 

• 31 de goluri/meci a marcat Dinamo în acest sezon de Liga Campionilor

• Dinamo a câștigat ultimele 12 meciuri oficiale jucate pe teren propriu, inclusiv cele două din acest sezon de Liga Campionilor: 37-28 cu Fredericia și 34-25 cu Eurofarm

• Dinamo și Sporting s-au întâlnit și sezonul trecut, în grupa de European League. Portughezii s-au impus de fiecare dată

• Ali Zein, egipteanul lui Dinamo, a strălucit însă de fiecare dată. A marcat 9, respectiv 5 goluri în fața lui Sporting. 

• Ali Zein a punctat de 5 ori și săptămâna trecută, în disputa cu PSG.

Pe Betano, cota pentru peste 3.5 goluri Ali Zein este @1.95. 

---------------------------------------

Barcelona și Bayern Munchen se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în cel mai tare meci al zilei din Liga Campionilor. Barcelona depășește așteptările fanilor în acest sezon, primul sub comanda lui Hansi Flick. Gruparea catalană are 9 victorii și un eșec în La Liga, fiind lider, cu 3 puncte peste rivala Real Madrid. În Ligă, Barca vine după un triumf clar, 5-0 contra lui Young Boys Berna. Vești bune continuă să vină și din partea staff-ului medical. Pe lângă Lamine Yamal, star deja confirmat, a revenit pe gazon și Pedri, după o pauză de aproape un an. 

Bayern Munchen vrea să dea uitării sezonul trecut, unul încheiat fără trofeu. Venirea lui Vincent Kompany a readus pofta ofensivă a bavarezilor. Dovada? Debutul în Liga Campionilor a consemnat un scor istoric, victorie 9-2. Bayern vine după o victorie concludentă în campionat, 4-0 împotriva lui Stuttgart, altă trupă de Champions League. 

• duelul e unul special pentru Hansi Flick. Antrenorul neamț se afla pe banca lui Bayern la celebra victorie obținută de bavarezi în fața Barcelonei, scor 8-2, în august 2020 

• Barcelona a câștigat toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon. 

• Lamine Yamal a marcat 5 goluri pentru Barcelona în acest sezon

• Lamine Yamal a expediat 3 șuturi pe poartă în primele 2 meciuri din acest sezon de Ligă

• Harry Kane are 4 goluri în actuala ediție de Champions League. A expediat 7 șuturi pe poartă.

Pe Betano, cu funcția BetBuilder, obținem cota @1.82 din pariurile 1+ șuturi pe poartă Lamine Yamal și 1+ șuturi pe poartă Harry Kane. 

--------------------------------------

Detroit Pistons și Indiana Pacers sunt adversare la noapte, după ora 02:00, în prima etapă a sezonului din NBA.  Detroit Pistons a încheiat sezonul trecut cu cel mai prost bilanț din liga nord-americană, doar 14 victorii și 68 de înfrângeri. La nivel de lot n-au existat schimbări masive. Se mizează în continuare pe tineri, cu câteva nume din vechea gardă, precum Malik Beasley, Tobias Harris sau sau Tim Hardaway junior. 

Indiana Pacers are alte pretenții. A jucat semifinala în Conferința de Est sezonul trecut, învinsă chiar de campioana Boston. Acum, Indiana își propune și mai mult. E firesc, ținând cont că are în lot două superstaruri, pe Tyrese Haliburton și pe Pascal Siakam, dar și o mulțime de tineri talentați peste care a mai trecut un an.  

• Tyrese Haliburton, startul lui Indiana, a fost cel mai bun pastor din NBA stagiunea trecută, cu 752 pase decisive

• Indiana a câștigat toate cele 4 meciuri disputate sezonul trecut împotriva celor de la Detroit

• 10110 de puncte a avut Indiana în sezonul regulat precedent. Detroit a încheiat cu doar 9010 puncte.

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la Indiana este @1.47. 

-----------------------------------

Houston Rockets și Charlotte Hornets se înfruntă la noapte, după ora 03:00, în NBA.  Houston Rockets e o echipă cu marjă imensă de progres. Sezonul trecut a ratat la mustață calificarea în play-in, prima sub linia celor 10 formații din Conferința de Vest. Lotul arată foarte bine, VanVleet, Brooks și Sengun au avut o vară întreagă pentru a înțelege sistemul lui Ime Udoka, iar obiectivul nu poate fi decât play-off-ul. 

Charlotte Hornets e o echipă imprevizibilă. Are câțiva baschetbaliști talentați, precum LaMelo Ball sau Miles Bridges, dar e lovită constant de blestemul accidentărilor. E unul dintre motivele pentru care au terminat sezonul regulat precedent cu un bilanț de 21 de victorii și 61 de înfrângeri, al treilea cel mai prost din Conferința de Est. 

• Houston a câștigat clar ambele meciuri direct jucate contra lui Charlotte sezonul trecut: 138-104 și 128-119

• Dillon Brooks a contribuit cu 12 puncte în ultima victorie a lui Houston contra lui Charlotte

• 12.7 puncte/meci a fost media lui Dillon Brooks în stagiunea trecută

• Dillon Brooks s-a mișcat bine și în presezonul actual: 15, 13 și 12 puncte.

Pe Betano, cu funcția BetBuilder, obținem cota @2.22 din pariurile Houston Rockets câștigă și peste 9.5 puncte Dillon Brooks. 

-------------------------------------

Portland Trail Blazers - Golden State Warriors se joacă la noapte, după ora 05:00, în NBA.  Portland Trail Blazers a ieșit din prim-plan odată cu plecarea lui Damian Lillard la Milwaukee Bucks. Reconstrucția încercată avându-l pilon pe Deandre Ayton n-a funcționat. Sezonul trecut, formația din Portland s-a clasat pe ultima poziție în Conferința de Vest, cu 21 de victorii și 61 de înfrângeri. 

Golden State Warriors nu poate fi exclusă din lupta pentru trofeu anul acesta. A scăpat de o mână moartă, Klay Thompson fiind extrem de modest stagiunea trecută. Steph Curry continuă să fie „on fire”, lucru demonstrat și la Jocurile Olimpice, când a purtat SUA spre încă o medalie de aur. Pregătirea a decurs fantastic, culminând cu o victorie zdrobitoare în urmă cu 4 zile, 132-74 în fața lui Los Angeles Lakers. 

• Golden State Warriors a câștigat toate cele 4 meciuri disputate contra lui Portland sezonul trecut

• Steph Curry este baschetbalistul cu cele mai multe coșuri de 3 puncte reușite în istoria NBA, 3747

• Golden State Warriors a avut 27 de victorii în plus față de Portland sezonul trecut.

Pe Betano, cota pentru victoria lui Golden State este @1.40. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs Celtic
Pronostic:
1 & peste 2.5 goluri
Cota
1.88
Dinamo vs Sporting
Pronostic:
Ali Zein peste 3.5 goluri
Cota
1.95
Barcelona vs Bayern Munchen
Pronostic:
Yamal & Kane 1+ șuturi pe poartă fiecare
Cota
1.82
Detroit Pistons vs Indiana Pacers
Pronostic:
2 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.47
Houston Rockets vs Charlotte Hornets
Pronostic:
1 & Dillon Brooks peste 9.5 puncte
Cota
2.22
Portland Trail Blazers vs Golden State Warriors
Pronostic:
2 (inclusiv prelungiri)
Cota
1.40
Cota finala: 30.48
Profit: -1.00
Stake: 1
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro