Ponturi Pariuri Fotbal Guangzhou RF vs Jiangsu Suning

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, în primul rând țin să urez tuturor sărbători fericite alături de cei dragi și multă sănătate! Asta pentru că nu știu dacă în zilele următoare voi mai apuca să postez pe site sau mă voi rezuma doar la a posta pe Telegram.

Pentru azi voi juca un pariu curajos cu începere de la ora 14.35, din super-liga chineză. Guangzhou R&F este una din echipele care foarte rar mi-a înșelat așteptările și ale cărei meciuri sunt o reală plăcere de vizionat. Echipa antrenată de Dregan Stojkovic are 3 piese foarte importante în primul 11 și aici e vorba de israelianul Zahavi, o mașinărie de goluri, alături de brazilienii Renatinho și Junior Urso. Cei 3 sunt anunțați titulari azi împotriva celor de la Jiangsu Suning, echipă la care tocmai a fost instalat pe bancă nimeni altul decât Cosmin Olăroiu!

cota2.ro

Olăroiu are la dispoziție piese grele precum fundașul central Paletta, brazilienii Ramires (ex-Chelsea) și Alex Teixeira (ex-Șahtior), dar și pe Ghanezul Richmond Boakye.

Meciul poate fi unul echilibrat și chiar mă aștept la un astfel de scenariu, dar un lucru nu ar trebui să lipsească: golurile! În ultimele 8 partide directe disputate între cele două formații în campionat, de fiecare dată s-au înregistrat goluri de ambele părți, gazdele de azi impunându-se de 5 ori, iar Jiangsu niciodată în intervalul menționat.

În aceste condiții consider că o cotă de 2.80 pentru victoria gazdelor cu goluri de ambele părți are valoare decentă.

Dacă doriți mai multe pariuri din partea mea, vă invit pe Grupul Premium, acolo unde ponturile sunt trimise prin mesagerie instant și avem 6 luni consecutive pe profit de la lansare!

Am și o ofertă proaspătă pentru voi! Puteți obține accesul GRATUIT în grupul Premium pentru 30 de zile dacă vă deschideți un cont nou la casa de pariuri ADMIRAL, dar obligatoriu folosind butonul de mai jos! După ce deschideți un cont nou și efectuați o primă depunere (nu contează cât), vă rog să îmi trimiteți un email cu userul folosit la deschiderea contului pe adresa catalin.mihalache@cota2.ro, iar cel târziu miercuri, după Paști, veți avea confirmarea de la mine. BAFTĂ!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Guangzhou RF vs Jiangsu Suning
Pronostic:
1 & GG
Cota
2.80
Cota finala: 2.80
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro