Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

UNIBET

Pandurii-Calarasi

Dunărea este echipa evident mai valoroasă, cu un moral mai bun, într-o formă mai bună. Ar fi o mare surpriză să se încurce în fața unui adversar care, în urmă cu o săptămână, nici nu credea că va mai apuca să joace la data de 6 aprilie, din cauza amenințării falimentului.

cota2.ro

Ludogorets-Cska Sofia

Ma astept la un meci echilibrat, in care ambele echipe sa fie precaute in primele minute ale partidei, miza fiind extrem de importanta, cele 2 echipe fiind despartite doar de 3 puncte in clasament.

Atat Ludogorets, cat si CSKA au un parcurs excelent in ultimele etape, cu victorii pe linie, CSKA reusind insa sa inscrie mai putine goluri decat adversara sa, Ludogorets obtinand astfel un avantaj suplimentar in lupta pentru titlu prin cele 16 goluri inscrise in ultimele 5 jocuri.Precedentele 5 intalniri din campionat dintre cele 2 echipe au fost unele extrem de echilibrate, un singur meci fiind castigat la o diferenta de 2 goluri, cel din urma cu un an, incheiat cu victoria lui Ludogorets in deplasarea de la Sofia, scor 2:0.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Pandurii vs Calarasi
Pronostic:
2
Cota
1.54
Ludogorets vs Cska Sofia
Pronostic:
1x
Cota
1.28
Cota finala: 1.97
Profit: 5.82
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro