Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

BETFAIR SPORTSBOOK

Biggleswade Town, un club din Anglia, din Premier League South, se confruntă cu o situație rară, chiar și la nivelul cluburilor de amatori. După ce au început sezonul cu 3 portari în lot, pe parcursul sezonului, Liam Gooch, portarul titular, și-a rupt degetele, urmând ca acum două săptămâni să primească în infirmerie vizita rezervei Sam Donkin care s-a accidentat grav la genunchi. Problema cea mai mare este că cel de-al treile portar este de negăsit! Clubul nu știe unde este, dar se presupune că s-ar fi întors în țara natală, Polonia! Cum fereastra de transferuri s-a închis pe 22 martie, regulamentul prevede că există posibilitatea unui tranfer în situații excepționale, dar nu și în acest caz, deoarece comitetul executiv consideră că cel de-al treilea portar este apt de joc, nu are nicio problemă medicală! Este problema clubului că...l-a pierdut. În acest caz, astăzi, împotriva lui Slough, în poarta gazdelor va evolua un mijlocaș, la fel ca etapa trecută!

Probabil că Fulham a stat cu degetele încrucișate vineri seară când Cardiff a ratat 2 lovituri de la 11 metri în prelungirile meciului cu Wolves, terminta cu înfrângerea dramatică a galezilor, iar în acest mod speranțele promovării directe sunt tot mai aproape, deoarece au reușit să se apropie la doar 2 puncte, dar au un meci în plus. Cu 5 etape înainte de final, Fulham primește azi pe Reading și altă variantă în afară de victorie nu există! 6 victorii au bifat elevii lui Slavisa Jokanovic în ultimele 7 meciuri pe Craven Cottage, fiind neînvinși în acest timp.

cota2.ro

EASY MONEY: COTA 13 marți pentru calificarea Barcelonei după 4-1

BANI PE JOS: COTA 13 calificare Liverpool după 3-0 în tur


7 luni consecutive profitabile! Vrei acces în grupul PREMIUM? Poți obține 30 de zile GRATUIT dacă îți deschizi un cont nou la casa de pariuri ADMIRAL folosind butonul de mai jos! După ce deschizi contul și efectuezi o depunere minimă, trimite-mi un mail pe adresa catalin.mihalache@cota2.ro cu adresa de email folosită la înregistrare.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Biggleswade Town vs Slough
Pronostic:
2
Cota
1.55
Fulham vs Reading
Pronostic:
1
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: 10.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro