Ponturi Pariuri Fotbal Farnborough vs Bishop's Stortford

BETFAIR SPORTSBOOK

Dacă vă amintiți meciul de pe biletul de ieri, unde v-am adus la cunoștință faptul că echipa gazdă nu are portar și joacă în poartă cu un mijlocaș...probabil ați văzut scorul final...3-5...ei, rămânem în Premier League South și astăzi, pentru un pariu cu care deja membrii grupului PREMIUM s-au obișnuit.

În ultimii 10 ani, Farnborough și Bishop's Stortford s-au întâlnit de 8 ori, iar de 7 ori s-au marcat minim 4 goluri. În fiecare etapă din acest an am pariat over 3.5 goluri la meciurile lui Farnborough și ghiciți ce? Am câștigat 14 din 16 pariuri :)))) Nu e rău deloc! Probabil că dacă o continuă așa, cotele pe over 3.5 vor ajunge pe la 1.40. Dacă doriți să vă delectați și să înțelegeți de ce mizez mereu pe goluri când joacă această echipă, este suficient să dați un search pe Youtube și să vedeți câteva meciuri. Să mai menționez și faptul că Farnborough este pe primul loc în clasamentul overurilor începând de la linia de over 2.5 și până la cea de 7+?

cota2.ro


OFERTA LUNII APRILIE: Intri gratuit în grupul Premium pentru 30 de zile dacă deschizi un cont nou la casa de pariuri ADMIRAL prin butonul de mai jos! După ce efectuezi prima depunere, trimite un mail pe adresa catalin.mihalache@cota2.ro cu username-ul folosit la deschiderea contului și după ce este confirmat, vei avea acces în grupul cu 7 luni verzi din 7 posibile de la lansare!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Farnborough vs Bishop's Stortford
Pronostic:
over 3.5
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 8.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro