Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.26

UNIBET

•Wolves-Derby

In tur a fost 2-0 pentru Wolves, acela fiind un meci pe care il putem lua ca punct de reper, avand in vedere ca s-au intalnit loturile care si diseara vor intra pe teren. Una peste alta, cred ca Wolves isi merita din plin cota de favorita, consider ca are tot ce este necesar unui lider, pentru a castiga impotriva unui adversar, in special atunci cand evolueaza pe propriul teren.Dar că sa fie cat mai sigur o sa merg pe goluri deoarece în meciurile directe au înscris mereu multe goluri.

cota2.ro


•Bayern-Sevilla

Aflata in cel mai bun moment al ei, Bayern Munchen inca nu se poate considera calificata, deoarece are una vantaj minim si orice greseala o poate costa. Totusi, diferenta fotbalului prestat cu Heynckes la carma este unul de nivel inalt, peste maximum pe care Sevilla poate sa-l ofere, astfel ca ma astept sa vad un suces al gazdelor.


•Nykobing-Vendsyssel

In 1st Division din Danemarca se vor duela cei de la Vendsyssel FF ocupanta locului 1 in acest moment si cei de la Nykobing ocupanta locului 10 in acest moment. Cei de la Vendsyssel FF in ultimile 5 etape au reusit sa stranga 9 puncte dupa 2 victorii si 3 egalurii in care au marcat de 7 ori si au primit 5 goluri. De cealalta parte cei de la Nykobing au reusit sa stranga in ultimile 5 etape doar 5 puncte dupa ce au marcat de 7 ori si au primit 11 goluri. Cei de la Vendsyssel FF par sa aiba o motivatie in plus pentru castigarea celor 3 puncte deoarece este la un singur punct distanta de echipele de pe locurile 2 si 3 si la 3 puncte distanta de locul 4 . Pronosticul pentru acest meci ar fi X2.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Wolves vs Derby
Pronostic:
P 1.5 g
Cota
1.33
Bayern vs Sevilla
Pronostic:
1
Cota
1.24
Nykobing vs Vendsyssel
Pronostic:
X2
Cota
1.37
Cota finala: 2.26
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro