Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.29

BETFAIR SPORTSBOOK

Mă grăbesc cu acest combo, deoarece cotele vor scădea cu siguranță, după ce lumea începe să parieze. Dacă e vineri, e zi de liga 3, așadar ne pliem după ce meciuri avem în ofertă și după cele mai bune valori.

Alexandria se deplasează la Chiajna 2, iar cotele nu vor rezista prea mult la aceasta valoare. X2 la 1.33 e o valoare decentă, vedeți că în Superbet s-a dus deja în 1.18.

cota2.ro

Călărașiul lui Dan Alexa nu cred că poate lăsa loc de surprize azi în fața lui ASU Poli, iar 1.55 e o valoare echitabilă în condițiile în care pariorii cu cap, cei care urmăresc cotele la apariția pe piață, au apucat să prindă ieri valori de peste 1.60. Spun că încă e o valoare decentă la SportingBet, 1.55, deoarece prin Superbet e 1.25....verificați singuri.

Cel de-al treilea meci, dintre Aerostar Bacău și Petrotub Roman, este practic de umplutură, cât să crească un pic valoarea cotei și să ne lase să putem miza mai mult. Oricum și aici avem avantaj la 1.11, în Superbet este deja 1.05, este clar că toată lumea se așteaptă la o victorie la scor a băieților lui Cristi Popovici.

SUCCES!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chiajna II vs Alexandria
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Dunărea Călărași vs ASU Poli Timișoara
Pronostic:
1
Cota
1.55
Aerostar Bacău vs CSM Roman
Pronostic:
1
Cota
1.11
Cota finala: 2.29
Profit: 12.90
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro