Ponturi Pariuri Fotbal Wigan vs Rotherham

BETFAIR SPORTSBOOK

Oamenii lui Paul Cook sunt favoriti la castigarea titlului in League One in acest sezon, dar ecuatia nu este rezolvata inca. Wigan este pe primul loc, cu un meci mai putin disputat, dar Shrewsbury nu a depus armele, chiar daca a remizat ieri si ramane la 4 puncte in spate.

Rotherham, sub comanda lui Paul Warne a reusit un sezon bun si poate spera la revenirea imediata in Championship, de unde a retrogradat intr-o maniera dezamagitoare anul trecut, insa trebuie sa isi asigure prezenta in play-off, care momentan pare destul de safe, ocupand pozitia a 4-a.

cota2.ro

Ce aspect mi-a atras atentia la acest meci este acela al golurilor. Ambele echipe incanta publicul cu un stil de joc aerisit, placut, iar cifrele nu au intarziat sa apara: 5 din ultimele 6 meciuri ale lui Wigan au produs minim 3 goluri, la fel ca 4 din ultimele 6 disputate de Rotherham. La capitolul intalniri directe avem ultimele 5 partide consecutive cu goluri de ambele parti si minim 3 inscrise in meci, iar acest trend poate ramane neschimbat si dupa disputa de astazi.

Prieteni, acesta este meciul zilei pe care il propun publicului larg pentru astazi! Daca doriti mai multe pariuri din partea mea, inclusiv Live, insotite de staking plan, va invit in grupul PREMIUM, acolo unde cifrele si profitul obtinut in 7 luni consecutiv vorbesc de la sine! Puteti obtine acces in grupul Premium daca deschideti un cont nou la Betfair prin butonul de mai jos si efectuati o depunere de minim 60 de lei pentru a va activa noul cont. Imi puteti trimite un email la adresa catalin.mihalache@cota2.ro cu userul si adresa de email folosite la inregistrare.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Wigan vs Rotherham
Pronostic:
GG
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro