Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 11.64

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, hai să încercăm să terminăm săptămâna cu un bilet plin de tupeu, ce ziceți? Eu am selectat câteva meciuri și vă recomand să le jucați cu miză mică dacă doriți să le combinați pe toate pe același bilet, sau să selectați ceea ce vă inspiră încredere mai mare.

Cu doar 3 victorii obținute în deplasare în acest sezon, Arsenal a ajuns la o serie absolut rușinoasă de 4 înfrângeri consecutive departe de casă, iar astăzi pe St James Park, această serie are mari șanse de a se prelungi, mai ales în condițiile în care tunarii vin după o deplasare recentă la Moscova. Merg cu Rafa Benitez la acest meci!

cota2.ro

Lazio și AS Roma au jucat meciuri dramatice în această săptămână, dar cu deznodământ total diferit! Ceea ce ne atrage în mod deosebit este probabilitatea crescută a apariției golurilor în ambele porți.

După 6 victorii consecutive, Schalke a pierdut dezamăgitor la Hamburg, în timp ce Dortmund a depășit înfrângerea umilitoare de la Bayern cu un 3-0 în fața lui Stuttgart. Va fi un derby spectaculos și în mare parte decisiv pentru locul 2.

Avem meci cu conotații în fruntea clasamentului și în Turcia, iar întâlnirile dintre Galatasaray și Basaksehir au produs de fiecare dată câte 3 sau mai multe goluri în fiecare din ultimele 5 episoade! Avem șanse mari să avem parte de un astfel de trend și astăzi.

Meciurile echipei Atlanta United sunt ok pentru cei care vor să aibă parte de un spectacol fotbalistic decent, deoarece pe gazonul artificial al gazdelor se lasă, în general cu goluri multe, iar bariera de 3 ar trebui să fie depășită cu ușurință și de această dată.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Newcastle vs Arsenal
Pronostic:
1X
Cota
1.76
Lazio vs AS Roma
Pronostic:
GG
Cota
1.60
Schalke vs Dortmund
Pronostic:
GG
Cota
1.68
Galatasaray vs Basaksehir
Pronostic:
GG
Cota
1.64
Atlanta United vs New York City FC
Pronostic:
over 2.5
Cota
1.50
Cota finala: 11.64
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro