Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.20

UNIBET

Lumea tenisului se reîndreaptă spre lucruri serioase odată cu startul turneului Masters de la Monte Carlo, iar ultimele două meciuri ale zilei pot aduce un profit frumos.


cota2.ro

Primul la care fac referire e duelul marilor speranțe, dintre Denis Shapovalov si Stefanos Tsitsipas, doi jucători pe care specialiștii îi așteaptă cât de curând în elita sportului alb și a căror confruntare va produce zeci de lovituri și schimburi spectaculoase. De ce over? Pentru că eroii noștri sunt colegi de generație și se cunosc ca în palmă din perioada în care se întâlneau în fazele superioare ale turneelor de juniori și, chiar dacă meciul de azi e debutul lui "Shapo" în sezonul de zgură, datorită calității incontestabile pe care ambii o au în joc. Tsitsipas a trecut fluierând prin calificări, iar Shapovalov se antrenează de o săptămână pe zgura lentă din Principat, așa că ambii sunt obișnuiți cu condițiile de joc. Chiar dacă nu e un detaliu care să facă diferența, în ajutorul pronosticului sar și serviciile foarte bune de care dispun amândoi.


A doua selecție are în spate o logică foarte simplă și depinde doar de capacitatea slovenului Aljaz Bedene de a se concentra și de a nu juca mult sub așteptări în fața lui Mirza Basic, un bosniac inexistent ca performanțe pe zgură. Din 2015 până în 2018, Basic, care are un joc croit pentru suprafețe rapide, a câștigat nouă meciuri pe zgură și a terminat toate cele trei sezoane cu palmares negativ pe această suprafață (4/6 în 2015, 3/5 în 2016, 2/5 în 2017). E adevărat că anul ăsta are o victorie la Haase și un set câștigat la Sousa, dar normalitatea pentru el s-a produs ieri, în ultimul tur de calificări, când a adunat doar cinci game-uri în fața lui Tsitsipas. 


Bedene e jucător demn de încredere pe zgură, iar 2018 pe suprafața roșie a însemnat o finală la Buenos Aires și un sfert la Rio, învins de Thiem și Fognini, doi jucători de top. Are un stil adaptat pentru o suprafață ceva mai lentă, va lovi foarte constant din spatele terenului și, cu siguranță, va exploata la maximum deficiențele în deplasare ale adversarului său.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Denis Shapovalov vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Peste 22,5 game-uri
Cota
1.88
Aljaz Bedene vs Mirza Basic
Pronostic:
2-0
Cota
1.70
Cota finala: 3.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro