Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 12.27

BETFAIR SPORTSBOOK

Oameni buni, ok, există cerere foarte mare din partea majorității să postez bilete mai curajoase, cu cote mai mari...vă fac pe plac, DAR....țineți cont de valoarea mizelor pe care le folosesc! Cu cât cota e mai mare, cu cât avem mai multe meciuri pe bilet, șansele de câștig se diminuează, asta e lege, deci grijă mare!

Iar celor care își doresc să obțină profit constant le sugerez să intre în grupul Premium, unde toate pariurile sunt însoțite de un staking plan controlat, iar activitatea de selecție a meciurilor se desfășoară sub semnul profesionalismului! Nu degeaba facem îndată 8 luni consecutive pe profit, din 8 posibile, cu o creștere consistentă a bankrollului! Puteți intra în grup GRATUIT dacă vă deschideți un cont la ADMIRAL prin butonul de mai jos, efectuați o depunere minimă, apoi trimiteți mail cu userul folosit la adresa catalin.mihalache@cota2.ro.

cota2.ro

Revenind la pariorii recreaționali care vor să joace mize mici la cote mai mari, iată către ce mă orientez astăzi:

Timișoara are o șansă imensă de a înhăța 3 puncte din moment ce Botoșani va fi mai mult cu gândul la semifinala de cupă cu Craiova.

FCSB la Astra...e clar..obligați la victorie, dar pe lângă aspectul motivațional să nu uităm de câți jucători sunt în lotul roș-albastru care acum 2 ani evoluau la Giurgiu! AVEM ȘI O COTĂ SPECIALĂ DE 22.00 PE ACEST MECI AICI!

Rio Ave a câștigat 6 din ultimele 7 meciuri de pe propriul teren, înscriind de minim 2 ori, în timp ce Tondela are o singură victorie și doar 2 goluri marcate în deplasările din 2018.

Khimki și Spartak MoscovaII...competiție obscură, dar scăderea cotelor pe gazde este un indicator că se pariază pe ei...și cotele scad doar când se pun bani mulți în pariuri single, dacă nu știați...merg și eu cu valul, în general cei care pariază single și strică balanța cotelor, sunt pariori cu cap, nu amatori...nu caută să joace la pariuri, caută să câștige bani...o diferență enormă...asta nu garantează că meciul e deja câștigat :)

West Ham dă semne de revenire, Stoke e în derivă...prea multe nu sunt de spus... West Ham are doar două înfrângeri în ultimele 10 meciuri pe London Stadium.



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Timișoara vs Botoșani
Pronostic:
Gazdele câștigă minim o repriză
Cota
1.58
Astra vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.62
Rio Ave vs Tondela
Pronostic:
1
Cota
1.72
Khimki vs Spartak Moscova II
Pronostic:
1
Cota
1.87
West Ham vs Stoke
Pronostic:
Gazdele câștigă minim o repriză
Cota
1.49
Cota finala: 12.27
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro