Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.03

BETFAIR SPORTSBOOK

Biletul zilei pe care îl propun astăzi este destinat din nou celor care caută să joace pe cote finale un pic mai mari, cu mize mai mici.

Deportivo La Coruna începe să dea semne de viață, iar cele două victorii consecutive obținute în ultimele două etape cu scoruri în oglindă, 3-2, îi țin în viață pe Andone și compania, care s-au apropiat la 5 puncte de Levante, ocupanta ultimului loc salvabil. Sevilla pare să nu se regăsească și riscă să nu prindă cupele europene în sezonul viitor dacă va continua în forma dezastruoasă care i-a adus doar 2 puncte în ultimele 5 etape, deci ar trebui să ne așteptăm la un meci deschis, așa cum îl prevăd și bookmakerii care au „altoit” cotele pe goluri.

cota2.ro

VEZI AICI ȘI PARIUL SPECIAL DE COTA 10.00 PENTRU MARȚI

Exeter are șanse reale de a obține promovarea directă, iar azi vor avea de înfruntat o echipă care se agață de ultima șansă pentru supraviețuire, însă bilanțul catastrofal din deplasările acestui sezon indică faptul că doar un miracol îi poate ajuta în această seară!

Accrington Stanley se pregătește de party! O victorie astăzi aruncă dopul șampaniei care va stropi succesul unei promovări directe în League 1 pentru prima dată în istoria clubului din 1968 încoace!

Wigan Athletic încă nu a rezolvat ecuația calificării și va menține tempo-ul ridicat cu care ne-a obișnuit în ultimele etape. Cel mai bun atac din diviziea va avea de înfruntat o apărare șubredă, care a încasat minim 2 goluri per meci în în 10 din cele 17 partide disputate împotriva echipelor clasate în primele 7.

Deși aflată în prezent pe locul 14, Doncaster are 2 meciuri mai puțin disputate față de Portsmouth, ocupanta locului 7, de care se poate apropia la 5 puncte. Partida de azi o scoate în cale pe Bury, echipă deja îngropată, care vine după 7 înfrângeri consecutive.

Vă reamintesc că astfel de bilete pot fi încercate cu mize mai mici, pentru că șansele de câștig se diminuează odată cu creșterea cotei finale și a numărului de meciuri de pe bilet!

Pentru cei care vor să câștige constant cu ajutprul grupului nostru PREMIUM, unde abordăm activitatea de pariere într-o manieră profesionistă, puteți obține accesul GRATUIT pentru 30 de zile dacă vă deschideți un cont nou la Admiral, obligatoriu folosind butonul de mai jos și efectuând o depunere minimă pentru a activa contul.

SUCCES!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Deportivo vs Sevilla
Pronostic:
GG
Cota
1.58
Exeter vs Chesterfield
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.44
Accrington vs Yeovil
Pronostic:
1
Cota
1.47
Wigan vs Oxford
Pronostic:
gol în ambele reprize
Cota
1.60
Doncaster vs Bury
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 8.03
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro