Ponturi Pariuri Fotbal Burnley vs Chelsea

BETANO

Puțini îi dădeau șanse de supraviețuire în Premier League lui Burnley, încă din primul sezon, dar iată că trupa lui Sean Dyche este pe cale să producă o surpriză și mai mare, fiind la doar două puncte în spatele lui Arsenal, pe locul 8, cupă o serie de rezultate excelente.

Să ne amintim că meciul tur a furnizat o primă bombă în actualul sezon, deoarece Burnley s-a impus pe Stamford Bridge cu 3-2. Burnley puncta în trecut la capitolul stabilitate defensivă, dar Dyche a schimbat tactica, iar cifrele nu mint: Burnley a încasat minim un gol în ultimele 7 partide consecutive disputate pe Turf Moor, și a marcat în 11 din ultimele 16 partide în fața propriilor suporteri.

cota2.ro

Voi merge pe principiul că Burnley va avea o prestație curajoasă și va continua parcursul bun și voi miza cu tupeu pe o cotă disponibilă doar în oferta noului nostru partener, Betano.

1X la pauză și 1X la final, nu este un scenariu imposibil, iar dacă vă uitați la ce s-a întâmplat atât în partida tur cât și în 5 din ultimele 6 meciuri, veți observa că acest pariu a fost câștigător.

DESCHIDE AICI UN CONT NOU LA BETANO ȘI JOACĂ ȘANSĂ DUBLĂ PAUZĂ-FINAL



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Burnley vs Chelsea
Pronostic:
1X/1X
Cota
2.20
Cota finala: 2.20
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro