Ponturi Pariuri Fotbal Holstein Kiel vs Nurneberg

BETFAIR SPORTSBOOK

Putina lume acorda atentie nou-promovatei Holsten Kiel in Bundesliga 2, dar iata ca evolutiile incantatoare au transformat-o intr-un candidat surpriza la promovarea in Bundesliga. In ciuda faptului ca pe masura ce sezonul a avansat nu a mai reusit decat 3 victorii din Noiembrie 2017 incoace, Kiel a inregistrat 11 rezultate de egalitate in tot acest timp si a suferit doar 3 infrangeri, ramanand pe pozitia a 3-a, la doar 2 puncte de Nurnberg.

Ceea ce a atras in mod deosebit la micuta echipa din nordul Germaniei, a fost jocul ofensiv practicat si incapatanarea de a nu ceda, drept pentru care au inregistrat doar 5 infrangeri in 30 de etape, mai putine decat oricare alta echipa.

cota2.ro

Nurnberg a avut o evolutie diferita, iar in ciuda unui start de sezon greoi, investitiile facute in vara trecuta au inceput sa dea roade si iata-i acum clasati pe pozitia secunda, tintind promovarea directa.

Ceea ce mi se pare interesant la aceasta partida este faptul ca ambele echipe trec printr-o perioada de forma asemanatoare, iar pozitia in clasament le diferentiaza cu greu. Este clar faptul ca Nurnberg va avea ca obiectiv principal sa plece neinvinsa de pe Holstein Stadium, iar eventualitatea unui rezultat de egalitate ar putea fi considerata un outcome pozitiv.

Nu este exclus deloc acest scenariu in conditiile in care gazdele au terminat la egalitate 6 din ultimele 8 partide disputate acasa in acest sezon! Mai mult, aproape jumatate din meciurile lui Kiel (43%) s-au terminat la egalitate, in timp ce Nurnberg a remizat 3 din ultimele 4 etape cu scoruri in oglinda, 1-1.

Jucatorul lui Kiel, Marvin Ducksch este golgeterul competitiei cu 16 reusite la activ, iar golurile in aceasta partida nu ar trebui scoase din ecuatie. Partida tur s-a terminat 2-2, si daca aveti si alte pareri asupra acestui meci va recomand sa consultati care sunt optiunile de pariere online pentru aceasta partida.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Holstein Kiel vs Nurneberg
Pronostic:
X
Cota
3.40
Cota finala: 3.40
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro