Ponturi Pariuri Fotbal Astra Giurgiu vs CSU Craiova

BETFAIR SPORTSBOOK

Un singur punct a reusit Astra sa obtina in play-off, dar a fost suficient cat sa arunce mii de bilete la gunoi, din moment ce a fost obtinut cu un gol egalizator in minutul 81 chiar pe terenul lui CFR. Apele sunt tulburi la Astra, schimbarea de antrenor intre Edi Iordanescu si Gigi multescu fiind fara efecte benefice pana acum.

Etapa trecuta FCSB s-a impus intr-o maniera categorica la Giurgiu, 3-0, insa jocul prestat de echipa lui Multescu nu a aratat absolut nimic interesant. Dupa meci, in interviul acordat la cald, pricipalul giurgiuvean chiar a declarat ca nu aveau mari asteptari de la acea partida.

cota2.ro

Craiova pare sa fi depasit momentele dificile prin care a trecut la inceput de play-off, pentru ca in ultimele doua partide, incluzand aici turul semifinalei de cupa cu Botosani, a marcat de 9 ori!

Au fost probleme si pentru Baluta, care s-a declarat nemultumit de statutul de rezerva din ultimul timp, insa acesta a reusit sa-si rasplateasca antrenorul pentru sansa pe care i-a acordat-o in meciul de cupa, reusind un hattrick.

In aceste conditii ar fi evident ca Baluta sa fie titular astazi, iar forma buna prin care trece si moralul ridicat il recomanda ca aparitie pe tabela de marcaj.

Diferenta de valoare si forma dintre cele doua formatii poate inclina balanta in favoarea oltenilor, care pot profita de faptul ca ambele formatii de pe primele doua locuri, atat fcsb cat si CFR, au facut pasi gresiti in aceasta etapa.

Eu consider un pariu cu sanse bune de reusita la o cota mare victoria Craiovei cu Baluta marcator oricand in meci, la o cota de 4.75. Pentru cei care vor o abordare putin mai „safe”, exista varianta PSF 2 la o cota de 1.75 care mi se pare o alegere foarte buna!

Pentru mai multe variante, consulta oferta completa a acestui meci si pariaza pe meciuri de Liga 1

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Astra Giurgiu vs CSU Craiova
Pronostic:
2 & Baluta marcator
Cota
4.75
Cota finala: 4.75
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro