Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 10.36

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, eu va propun un bilet mai inraznet pentru sambata, cu o cota finala de 10+ si sunt convins ca o sa va placa.

Burnley este in continuare in cursa pentru locul 6 si primeste vizita lui Brighton, echipa care nu a mai castigat in deplasare din Noiembrie 2017. Acopar eventualitatea rezultatului de egalitate mizand pe victoria gazdelor cu miza rambursata la egal (Draw No Bet)

cota2.ro

Golul egalizator al lui Crawley de la mijlocul saptamanii o poate costa pe Exeter promovarea pe final de sezon. Sambata se deplaseaza la Stevenage, echipa cu 2 infrangeri in ultimele 2 partide, care nu mai are nimic de castigat sau de pierdut. Pentru Exeter nu exista decat varianta victoriei, dar la fel ca la primul meci prefer o cota mai mica si sa am miza protejata in caz de egalitate.

De acel gol egalizator al lui Crawley poate profita Wycombe, care depinde doar de rezultatele proprii in ultimele 2 etape, desi a fost surclasata etapa trecuta pe teren propriu de liderul Accrington. Acum au meci pe terenul lanternei rosii, Chesterfield, echipa retrogradata deja, dar cum vorbim de Anglia, orice este posibil, astfel ca inca avem o valoare decenta a cotei. Altfel...am fi vorbit de valori de 1.20.

Cu 5 victorii in ultimele 6 partide, Atlanta United primeste vizita lui Montreal Impact, echipa in picaj, cu 3 esecuri la rand. Putem asista la o victorie la scor, insa prefer doar solistul.

In fine, cireasa de pe tort vine cu o cota foarte generoasa pentru linia de over 3.5 goluri la un meci de amatori din Premier League South. Este ultima reprezentatie a lui Farnborough in acest sezon, iar in meciul de azi se vor intalni cel bun atac din competitie cu cea mai slaba aparare!

Prieteni, va amintesc faptul ca puteti avea acces la mai multe astfel de bilete daca va alaturati grupului Premium. Nu va costa absolut nimic, este GRATUIT si veti obtine accesul pe viata daca va deschideti un cont nou la Betfair folosind butonul de mai jos si efectuati o prima depunere. BAFTA!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Burnley vs Brighton
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.00
Stevenage vs Exeter
Pronostic:
2 DNB
Cota
1.53
Chesterfield vs Wycombe
Pronostic:
2
Cota
1.66
Atlanta Utd vs Montreal Impact
Pronostic:
1
Cota
1.36
Kettering vs Farnborough
Pronostic:
over 3.5
Cota
2.00
Cota finala: 6.91
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro