Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.03

BETFAIR SPORTSBOOK

Un singur meci mi-a ars ieri biletul de cota 10+. Ahhh...

In schimb, sunt convins ca membrii grupului Premium sunt foarte multumiti de cum au decurs pariurile de tip Easy Money in luna aprilie, pentru ca au fost foarte profitabile!

cota2.ro

Azi voi miza pe un bilet format din 4 meciuri, pe care le consider destul de bune, iar valoarea cotei finale este undeva pe la 5.00.

Chindia Targoviste primeste vizita lui Academica Clinceni, iar ultimele doua rezultate obtinute de ilfoveni (2-4 si 2-5), nu ar trebui sa va mire deloc. Ceea ce am vazut eu la meciurile lor in sistemul defensiv se poate caracteriza foarte simplu printr-un singur cuvant - degringolada.

Manchester United ar trebui sa nu aiba probleme in a-si asigura pozitia secunda in Premier League chiar de azi, pentru ca Arsenal va fi focusata pe returul de la Madrid de joi si sunt asteptate fete noi in echipa de start a lui Wenger, care chiar si in conditii normale nu a fost o sperietoare pentru nimeni in deplasarile acestui sezon.

Daca pentru Torino sezonul este ca si incheiat, Lazio se lupta in continuare cu rivalii de la AS Roma pentru locul 3. De obicei meciurile dintre cele doua echipe care se intalnesc azi sunt placute ochiului, drept dovada in ultimele 4 directe ambele au marcat de fiecare data.

Cu 6 infrangeri consecutive in care a incasat minim 2 boabe pe meci, Gimnasia La Plata primeste vizita lui Boca Juniors, care ar putea fi incoronata campioana cu o victorie aici.

NU UITATI DE COTELE XXL VALABILE PENTRU MECIURILE DE DUMINICA!

AICI AI COTA 60

AICI AI COTA 35

AICI AI COTA 13

AICI AI COTA 7

*citește cu atenție codul pe care trebuie să-l folosești pentru cota selectată, dar și miza maximă permisă pentru pariere. Ai aceste informații în secțiunea de Termeni și condiții de pe pagina promoției.

Prieteni, va amintesc faptul ca puteti avea acces la mai multe astfel de bilete daca va alaturati grupului Premium. Nu va costa absolut nimic, este GRATUIT si veti obtine accesul pe viata daca va deschideti un cont nou la Betfair folosind butonul de mai jos si efectuati o prima depunere. BAFTA!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Chindia Targoviste vs Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.40
Manchester Utd vs Arsenal
Pronostic:
1
Cota
1.45
Torino vs Lazio
Pronostic:
GG
Cota
1.55
Gimnasia LP vs Boca Juniors
Pronostic:
2
Cota
1.00
Cota finala: 3.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro