Ponturi Pariuri Baschet Naestved vs Randers

Fortuna

Finala mica a campionatului Danemarcei de baschet, lupta pentru locurile 3-4, se disputa in acest sezon intre Naestved si Randers, echipele care s-au clasat pe 3, respectiv 5, la finele sezonului regulat. Nu va tin prea mult de povesti, chestia este ca am identificat o oportunitate care poate fi exploatata. Linia de over/under setata de FORTUNA pentru aceasta intalnire este un pic cam sus, la 178 puncte, o mica anomalie daca ne uitam un pic pe statistici si observam ca a fost batuta doar o singura data in ultimele 10 partide disputate de gazde si doar in 30% din ultimele 10 directe. In acelasi timp, daca se inscriu fix 178 de puncte, miza este returnata

Daca urmariti un pic si pragul la care este setata valoarea de under/over de celelalte case, veti ajunge la concluzia ca acest pariu este chiar un pic de Value (Unibet are linia la 174.5 puncte, Bet 365 la 176.5)

cota2.ro

Eu zic ca ar fi o idee buna sa plasati acest pariu la Fortuna, iar daca nu aveti deja un cont, puteti deschide unul prin butonul de mai jos.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Naestved vs Randers
Pronostic:
under 178 puncte
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro