Ponturi Pariuri Fotbal AS Roma vs Liverpool

BETANO

La fel ca in returul din sferturile de finala de pe Ettihad, unde s-a deplasat la adapostul unui avantaj de 3 goluri, Liverpool poate adopta aceeasi tactica de stat la ciupeala, care a dat roade si i-a adus victoria in dubla mansa.

Avantajul lui Klopp este acela ca are jucatori care pot declansa contra-atacuri letale, aspect care s-a dovedit foarte eficient si in meciul din tur. Salah si Mane au fuleu, au viteza si au genul de executii care pot surprinde oricand adversarul.

cota2.ro

Este drept ca Roma are antecedentul numit Barcelona, cand a reusit sa se califice dupa 1-4 in tur, practic acum este vorba de fix acelasi scenariu, insa Liverpool poate pune in aplicare mult mai eficient o tactica de supra-aglomerare in defensiva, de genul 8-1-1, iar la recuperarea mingii poate exploata foarte rapid spatiile.

Sincer ma astept la o posesie prelungita a gazdelor, care vor cauta sa desfaca sistemul defensiv al cormoranilor prin constructii cu fundasii centrali in jumatatea adversa....si atunci sa ne tinem bine...

Din punctul meu de vedere cota 2.05 disponibila in oferta Betano pentru pronosticul in care ambele echipe marcheaza, dar Liverpool nu pierde meciul, este destul de plauzibila si o voi juca folosind mize medii.

DESCHIDE AICI UN CONT LA BETANO SI PLASEAZA PARIUL RECOMANDAT



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AS Roma vs Liverpool
Pronostic:
X2 & GG
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro