Ponturi Pariuri Fotbal Al Wasl vs Al Ain

BETFAIR SPORTSBOOK

E suficient să aruncați o privire pe ultimele meciuri disputate de Al Ain și veți rămâne uimiți de forța ofensivă a acestei echipe. Minim 4 goluri marcate în ultimele 6 meciuri consecutive! ON-FIRE!

Al Wasl, adversarul de azi, are în componență brazilieni de calitate precum Fabio Lima sau Mendes, dar și Caceres poate fi un pericol pentru defensiva adversă. În semifinala cu Al Wahda au marcat 3 goluri și s-au calificat în cele din urmă la penalty-uri.

cota2.ro

Ultimele două întâlniri directe dintre cele două formații au produs fix 4 goluri fiecare, iar acest aspect mi se pare destul de plauzibil și în confruntarea de azi din Cupa Președintelui.

Voi miza pe linia de over 3.25 goluri în această partidă, ceea ce înseamnă că în cazul în care se înscriu fix 3 goluri, jumătate din miză este rambursată. Este nevoie de minim 4 goluri pentru a câștiga acest pariu.

Vă aștept în grupul PREMIUM pentru mai multe pariuri, prieteni! Easy Money, Pre-match, Live...profit 8 luni consecutive de la lansare. Deschideți un cont nou la Admiral prin butonul de mai jos, efectuați o primă depunere, apoi dați-mi un mail și se rezolvă!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Al Wasl vs Al Ain
Pronostic:
over 3.25
Cota
2.04
1/2
Cota finala: 2.04
Profit: -5.00
Stake: 10
Status: 1/2 Pierdut

cota2.ro
cota2.ro