Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.08

BETANO

Nu știu dacă sunteți la curent cu acest aspect, dar Arsenal Londra este singura echipă din primele 4 eșaloane fotbalistice din UK, care nu a obținut absolut niciun punct din meciurile disputate în deplasare în anul 2018 în campionat! Mi se pare fantastic! În schimb, londonezii au mers bine în Europa League, unde sunt neînvinși de 5 partide.

Ratările din meciul tur s-ar putea să-i coste pe tunari, care au beneficiat de om în plus aproape toată partida, însă au fost egalați pe final cu un gol norocos al lui Griezmann.

cota2.ro

Eu merg azi pe o victorie a lui Atletico și acopăr varianta de egalitate cu rambursarea mizei în cazul unui astfel de scenariu.

Ultimele două meciuri dintre Steaua și BC Timișoara din sala Mihai Viteazu au fost interzise cardiacilor! Am fost prezent în sală la ambele meciuri și mă bucur că am fost martor la astfel de răsturnări de situație spectaculoase. Acum o lună, Timișoara s-a impus la București după ce a fost condusă la o diferență de 20 de puncte, iar acum două săptămâni au preluat conducerea în sfertul 4, după ce militarii aveau 14 puncte avans în pauză. Însă de această dată nu au mai plecat victorioși, chiar dacă au reușit să aibă un avans de 7 puncte cu 5 minute înainte de final.

Voi merge pe victoria Stelei în primul meci al play-off-ului, la minim un coș diferență, inclusiv prelungiri, Brandon Taylor fiind unul din jucătorii care îmi inspiră încredere. Cu el pe teren, Steaua are forța necesară de a realiza victorii importante.

Combinate pe același bilet, cele două dau o cotă finală care ne-ar putea dubla banii la Betano!


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atletico Madrid vs Arsenal
Pronostic:
1 DNB
Cota
1.30
Steaua CSM vs BC Timișoara
Pronostic:
1
Cota
1.60
Cota finala: 2.08
Profit: 7.56
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro