Ponturi Pariuri Volei EUROVISION vs Letonia

BETFAIR SPORTSBOOK

Credeați că e de glumă cu pariurile pe Eurovision? Ei bine iată că nu e! Drept dovadă stau cei peste de 5 milioane și jumătate de Euro tranzacționați pe Betfair Exchange până acum!

Dacă la prima semifinală Betfair a deschis doar 3 piețe, pentru Semifinala 2 a fost deschisă cea de-a 4-a, în care s-au tranzacționat deja peste 800.000 de Euro!

cota2.ro

Cel mai mare volum de bani tranzacționați până acum este pe piața de câștigător al finalei, unde s-au depășit 3.5 milioane, urmat de volumul de 900.000 din piața de clasament TOP 10, iar în clasament TOP 5 sunt deja 300.000.

Se estimează depășirea unui volum de 10 milioane de euro tranzacționați în total pe toate piețele evenimentului.

Pentru semifinala 2 eu voi lua un Lay pe calificarea Letoniei în finală, iar după cum v-am explicat în nenumărate rânduri, este nevoie ca Letonia să NU se califice pentru a câștiga. Cel mai bun preț disponibil la Lay este de 2.22, echivalentul lui 1.82 la un pariu clasic de tip Back LETONIA NU SE CALIFICĂ ÎN FINALĂ.

Dacă vi se pare că vorbesc limbi străine cu acest tip de pariuri, ar fi bine să intrați în posesia masterclass-ului de pariuri sportive Puterea Cotelor (îl puteți obține Gratis de aici)

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
EUROVISION vs Letonia
Pronostic:
Letonia NU se califică în finală
Cota
1.82
Cota finala: 1.82
Profit: 8.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro