Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.24

Fortuna

Prima partida de pe biletul de astazi este un meci de tenis masculin de la turneul challenger de la Samarkand din Uzbekistan. Avand in vedere ca acum o saptamana s-a retras in setul 3 al meciului cu turcul Ilkel din cadrul turneului de la Karshi, disputat chiar in tara de origine, kazachul Nedovyesov, ocupant al pozitiei 239 ATP, ar putea sa nu fie refacut total pentru partida de astazi impotriva sarbului Miljan Zekic, iar felul in care au evoluat cotele pentru aceasta partida imi intareste convingerea ca exista o posibilitate destul de ridicata ca lucrurile sa se intample asa cum prevad.

Cel de-al doilea meci de azi este tot din tenis masculin si voi miza pe victoria argentinianului Diego Schwartzman in fata chilianului Nicolas Jarry, oponent pe care l-a mai intalnit si invins de 3 ori in acest an in minimum de seturi la Rio, la Miami si in Cupa Davis.

cota2.ro

OFERTA EXCLUSIVA VALABILA DOAR AZI SI MAINE:

Se ofera acces PE VIATA IN GRUPUL PREMIUM doar celor care isi deschid un cont nou online la Fortuna, obligatoriu folosind butonul de mai jos si dupa efectuarea unei prime depuneri.Dati-mi de veste!



Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Nedovyesov vs Zekic
Pronostic:
2
Cota
1.60
Schwartzman vs Jarry
Pronostic:
1
Cota
1.40
Cota finala: 2.24
Profit: 8.68
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro