Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.77

UNIBET

Doar 4 puncte mai sunt necesare pentru Velje în Divizia 1 din Danemarca și pot sărbători promovarea în Superliga. Iar aceste 4 puncte nu sunt greu de obținut pentru că au meci acasă astăzi cu Fredericia și apoi o deplasare la Thisted. Moralul este excelent în tabăra gazdelor care vin după 4 victorii consecutive. De cealaltă parte, Fredericia arată chiar rău și vine după două eșecuri consecutive cu Fremad Amager și Koge, mai mult de atât, nu au înscris niciun gol în ultimele 3 etape. Ambele meciuri din acest sezon au fost câștigate de Velje.

Rămânem în spațiul scandinav pentru o confruntare din Suedia între două echipe surpriză ale actualului sezon. Hammarbu este surpriza plăcută care a câștigat 7 din cele 8 etape ale actualului sezon, bifând și o remiză. Este interesant faptul că toate cele 8 meciuri au bătut linia de over 2.5 goluri. De cealaltă parte avem o surpriză neplăcută, campioana în exercițiu Malmo, care a scăpat fără gol primit în doar una din cele 8 etape disputate. După debutul dezastruos de campanie, antrenorul Pehrsson a fost concediat și în locul lui a fost adus Daniel Anderson. 14 din cele 17 meciuri disputate de cele două echipe în acest sezon au produs minim 3 goluri pe tabelă, asta însemnând un procentaj fantastic de 82%!

cota2.ro

Dacă nu aveți un cont la UNIBET, puteți deschide unul nou prin intermediul butonului de mai jos și vă voi acorda acces în grupul Premium pentru toată viața! După ce deschideți contul și efectuați prima depunere, anunțați-mă. BAFTĂ!


PROFITĂ DE COTELE BOMBĂ PENTRU FINALA EUROPA LEAGUE

COTA 60 Marseille și COTA 40 Atletico -- vezi codul cotelor aici (miza max 5 lei)

COTA 20 Marseille și COTA 10 Atletico -- vezi codul cotelor aici (miza max 50 de lei)



Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Vejle vs Fredericia
Pronostic:
1
Cota
1.55
Hammarby vs Malmo
Pronostic:
over 2.5
Cota
1.79
Cota finala: 2.77
Profit: 12.39
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro