Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.09

UNIBET

Dacă e vineri avem Liga 3, prieteni, iar după cum v-ați obișnuit, am un strike-rate foarte bun pe această competiție!

Astazi mi-au atras atentia doua meciuri. FC Voluntari II nu mai primeste de ceva vreme ajutor de la prima echipa, iar asta se vede in rezultatele obtinute. Etapa trecuta au scos un egal cu Slobozia pe final de meci, dintr-un penalty. Axiopolis Cernavodă este o echipă ambițioasă, cu jucători mai experimentați, care a vrut să se ia la trântă cu favoritele seriei, Progresul și Farul, însă nu au reușit să țină pasul. Doar 2 înfrângeri au în deplasările acestui sezon, pe lângă 8 victorii și 2 egaluri.

cota2.ro

Aerostar Bacău se îndreaptă cu pași mărunți și repezi spre liga a 2-a, iar astăzi au meci cu Oțelul, una din contracandidate. Elevii lui Cristi Popovici sunt mult mai experimentați, iar pe teren propriu au 13 victorii din 13 posibile în acest sezon, golaveraj 44-4 (impresionant). Mi-e greu să cred că se vor îneca la mal :)

Am jucat biletul la Unibet, iar dacă vrei să ai acces în grupul Premium pe viață, îți poți deschide un cont nou prin butonul de mai jos și după prima depunere vei fi acceptat!

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FC Voluntari II vs Axiopolis Cernavodă
Pronostic:
Cernavodă DNB
Cota
1.55
Aerostar Bacău vs Oțelul Galați
Pronostic:
Aerostar DNB
Cota
1.35
Cota finala: 2.09
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro