Meciul zilei - analiza lui Mihalache

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, recunosc ca nu traversez o perioada grozava, ieri am avut una calda si una rece si cam asa am dus-u in ultimele zile. Astfel de perioade sunt inevitabile in cariera oricarui parior, deci nimic deosebit. Important este sa trecem peste ele cu disciplina. Vor veni si zilele complet verzi!

Pentru astazi mi-am aruncat privirea si am descoperit niste aspecte interesante despre meciul din Bundesliga 2 dintre Dinamo Dresden si St Pauli. Gazdele au avut o abordare destul de ofensiva in meciurile de pregatire din iarna, inscriind dar si primind gol la fiecare partida.

cota2.ro

Ultimele 5 etape inainte de pauza au fost meciuri de over pentru St Pauli, iar in pregatire au fost invinsi ce Wolfsburg cu 3-1 si au remizat 1-1 cu Bochum.

Meciul din tur s-a terminat 2-2 si sincer cred ca avem toate motivele sa ne asteptam la o partida spectaculoasa si azi.

Voi miza pe linia de handicap asiatic over 2.25 goluri la cota 1.81 disponibila in Betfair Exchange! Pentru cei care nu inteleg handicapul astiatic pe goluri, in acest caz, daca se inscriu fix 2 goluri in meci, vom pierde doar jumatate din miza, iar jumatate se ramburseaza! Este nevoie de minim 3 goluri pentru a castiga tot pariul, dar spre deosebire de linia de over 2.5, aici avem protejata jumatate din miza in aventualitatea in care se inscriu doar 2.

Cele mai bune cote pe liniile de handicap asiatic le veti gasi numai in Betfair Exchange, iar daca nu aveti deja un cont, va recomand sa deschideti unul folosind butonul de mai jos!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Dynamo Dresden vs St. Pauli
Pronostic:
over 2.25
Cota
1.81
Cota finala: 1.81
Profit: 8.10
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro