Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.15

UNIBET

În ciuda faptului că este pe locul 68 în ierarhia WTA, Magda Linette n-a avut niciodată realizări notabile la un turneu decent, iar pe zgură nu a mai avut un sezon bun din 2012. Buzărnescu e pe val și în acest sezon a jucat deja 2 finale pe două suprafețe diferite. Mihaela ar trebui să se impună azi la Strasbourg.

E duminica mare azi în Liga 1, deoarece titlul se va decide în ultima etapă! CFR Cluj are un punct avans și va juca pe propriul teren cu Viitorul. Având în vedere că FCSB joacă pe teren propriu cu Astra (aici ai o cotă de 7.00 la meciul de pe Arena Națională), ardelenii sunt obligați să câștige.

cota2.ro

După cum foarte bine știm, relațiile de rudenie dintre Hagi și Becali vor avea un cuvânt important de spus, iar Viitorul va juca acest meci cu maximă determinare. CFR nu a impresionat prin fotbalul practicat și înclin să cred că dacă se vor impune, o vor face la limită, astfel aleg să joc handicapul asiatic +2 pe Viitorul, ceea ce înseamnă că dacă gazdele câștigă la fix două goluri diferență, se acordă cota 1.00

VEZI AICI ȘI COTA 30 PENTRU DUMINICĂ DIN SPANIA!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Linette vs Buzărnescu
Pronostic:
2
Cota
1.48
CFR Cluj vs Viitorul
Pronostic:
Viitorul +2 HA
Cota
1.45
Cota finala: 2.15
Profit: 11.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro