Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.59

UNIBET

Calificările turneelor de Mare Șlem sunt un mediu propice pentru pariori, pentru că tablourile de concurs sunt foarte mari și pe ele își fac apariția mulți jucători care, în general, nu au treabă cu suprafața respectivă. Iar la Roland Garros diferențele sunt și mai mari, pentru că mulți dintre jucătorii de hard își fac apariția în speranța că vor prinde, cumva, un culoar bun și vor participa pe tabloul principal al unui turneu important.


cota2.ro

Pentru astăzi, aleg un combo din trei meciuri în care merg pe favoriții clari. Jucători mai buni, mai în formă, care ar putea emite pretenții la accederea pe tabloul principal.


Puștiul Auger are doar 18 ani, dar e un jucător decent pe zgură, care și-a dezvoltat deja capacitatea de a conduce schimburi lungi din spatele terenului, de a obține greșeli din parte adversarilor, dar și de a închide punctele în care-și creează avantaj. Adversarul său, Billy Harris, e un jucător de suprafețe rapide, care nu ar trebui să-l încurce foarte tare cu loviturile sale plate.


În cazul lui Kubler, lucrurile ar putea părea puțin complicate, dar nu cred că vor fi. Oliveira are multe meciuri câștigate pe zgură, dar ele vin de obicei în turnee futures, unde nivelul e slab. Când e vorba de un salt în față al carierei, Oliveira a demonstrat că nu prea poate face față. În schimb, Kubler era, în trecut, până să sufere o accidentare teribilă, un jucător care încingea suprafața roșie. Medicii îi descoperiseră probleme la genunchiul drept care-i interziceau să joace pe suprafețele rapide, a crescut pe zgura din Spania și, chiar dacă nu a jucat în acest an pe suprafața roșie, nu are cum să uite tot ce a învățat în anii de juniorat. La fel, e mai bun, mai talentat, nu aș vedea mari probleme.


Al treilea meci intră în scenariul clasic prezentat mai sus, cu Tim Smyczek prezentându-se pe zgură doar ocazional și fără mari speranțe. Cum n-a mai terminat un an cu palmares pozitiv pe zgură din 2009, mi-e greu să cred că-i va face față lui Jaume Munar, un zgurist în care federația de la Madrid își pune mari speranțe că va avea o carieră cel puțin decentă.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Felix Auger vs Billy Harris
Pronostic:
1
Cota
1.36
Goncalo Oliveira vs Jason Kubler
Pronostic:
2
Cota
1.40
Tim Smyczek vs Jaume Munar
Pronostic:
2
Cota
1.36
Cota finala: 2.59
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro