Ponturi Pariuri Fotbal Juventus București vs Concordia Chiajna

BETFAIR SPORTSBOOK

Hai băieți că am ajuns la 6 bilete verzi din ultimele 7 și vreau să-mi pun ambiția să întrec statisticile biletului zilei de la Piatadeponturi :)

Azi iau solist pe Chiajna, Juventus deja retrogradată, Chiajna e încă la bătaie acolo jos după ce a luat-o pe cocoașă rău de tot de la Dinamo. By the way...mulți cred că -au ars acolo, din moment ce Chiajna ajunsese favorită pre-match cu cota undeva pe la 2.20...inadmisibil.

cota2.ro

Volumul de bani tranzacționat în piața de rezultat final din Betfair Exchange este de aprox 25.000 de Euro până la 10 dimineața, o sumă decentă, iar 96% din acești bani sunt tranzacționați pe victoria Chiajnei.

Cea mai bună cotă disponibilă la momentul redactării articolului este 1.76, iar indicatorul Weight of Money sugerează că această cotă se va duce în jos pre-match.

Vrei să afli singur cum să te ghidezi după banii tranzacționați în bursa de pariuri sportive și ce indicatori precum Weight of Money îți pot da semnale referitoare la evoluția cotei? Atunci obține GRATUIT masterclassul Puterea Cotelor. Vei învăța cum să pariezi ca un profesionist! Click aici pentru detalii.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Juventus București vs Concordia Chiajna
Pronostic:
2
Cota
1.76
Cota finala: 1.76
Profit: 7.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro