Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 10.18

UNIBET

Prieteni, am ajuns la 7 bilete verzi din ultimele 8 pariuri propuse, așa că azi îmi permit să joc un bilet de cotă 10+, cu o miză mai mică, evident.

Finala campionatului masculin de handbal, meciul 2, Dinamo s-a impus pe terenul Stelei la lovituri de departajare. Azi câinii vor umple sala, atmosfera va fi una de zile mari, iar Dinamo are șansa de a sărbători cel de-al 3-lea titlu consecutiv în fața propriilor suporteri. Merg pe victoria lui Dinamo la minim 2 goluri diferență.

cota2.ro

După handbal rămânem în Ștefan cel Mare pentru fotbal, unde oaspete este Adrian Mutu, de data aceasta în postură de înfometat de puncte ca și antrenor al la FC Voluntari. Ar putea primi o mână de ajutor, de ce nu?

Finala cupei Croației se dispută între Hajduk Split și Dinamo Zagreb, ce ne-am putea dori mai mult? Merg pe un meci cu goluri de ambele părți, cota e bună, ambele echipe au calitate în compartimentul ofensiv.

În Suedia, Ostersunds are astăzi șansa de a lua o gură de aer după un început ezitant de campanie, pentru că primesc vizita lui Sirius, echipă cu un singur succes în 9 etape, dar și cu probleme la nivel de lot.

Dacă vreți să jucați toate cele 4 meciuri pe același bilet, vă rog să țineți cont de staking-planul recomandat.

OBȚINE ACCES PE VIAȚĂ ÎN GRUPUL PREMIUM DACĂ DESCHIZI UN CONT NOU LA UNIBET PRIN BUTONUL DE MAI JOS!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Dinamo vs Steaua
Pronostic:
Dinamo -1.5 HA
Cota
1.72
Dinamo vs Voluntari
Pronostic:
X2
Cota
2.04
Dinamo Zagreb vs Hajduk Split
Pronostic:
GG
Cota
2.00
Ostersunds vs Sirius
Pronostic:
1
Cota
1.45
Cota finala: 10.18
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro