Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan vs Sepsi

BETANO

După înfrângerea rușinoasă a lui FC Voluntari în fața copiilor introduși în teren de Florin Bratu în partida de aseară, lucrurile au devenit simple pentru Sepsi, care matematic și-a asigurat prezența în următoarea stagiune a Ligii 1.

În acest context cota pe victoria lui Gaz Metan Mediaș a scăzut într-o manieră logică, la o valoare sub prețul corect. Studiind această ofertă de pariere am dat peste o cotă care mi se pare destul de valoroasă și pe care o voi juca, deoarece îmi inspiră încredere.

cota2.ro

Având în vedere că doar pentru Gaz Metan mai există motivație pentru evitarea retrogradării, nu insinuez că Sepsi va veni ca la plajă, dar în mod normal nu ar trebui să mai existe acea intenție de „a pune osul” din partea oaspeților. Obiectivul principal pentru etapele rămase ar trebui să fie evitarea accidentărilor. Arbitrul partidei este Horațiu Feșnic, un ardelean tipic, cu capul pe umeri, care poartă un dialog deschis și transparent cu jucătorii în timpul meciurilor.

Cu toții știm că la început de meci faulturile sunt sancționate cu avertisment verbal, iar în condițiile în care azi nu va fi un meci „cu sabia pe masă”, ar trebui ca primul cartonaș să apară destul de târziu.

Betano are linia setată la minutul 24 pentru apariția primului cartonas, ceea ce mi se pare un pic cam devreme. De curiozitate aruncați un ochi pe ultimul meci arbitrat de Feșnic în Liga 1, cel dintre Botoșani și Voluntari, și veți vedea că, deși a arătat 10 cartonașe galbene, primul a apărut abia în minutul 30.

Deschide un cont nou la Betano prin acest link și vei avea acces GRATUIT, pe viață, în grupul Premium sau la Biletul Etapei


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Gaz Metan vs Sepsi
Pronostic:
niciun cartonas înainte de minutul 24:00
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 8.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro