Ponturi Pariuri Fotbal Valerenga vs Lillestrom

BETANO

Valerenga a reusit un final de campanie cu rezultate foarte bune sezonul trecut, iar în acest an pretențiile lor sunt pe măsură. Înfrângerea surprinzătoare de etapa trecută la Tromso a pus capăt unui șir de 9 meciuri oficiale de invincibilitate pentru gazdele de azi, care rămân pe locul 6 cu 18 puncte.

Lillestrom, campioană a Norvegiei de 5 ori, are cu 7 puncte mai puțin, aflându-se la doar 2 lungimi deasupra locurilor de la retrogradare. Iar asta se datorează în special randamentului dezastruos din deplasările acestui sezon, pierzând 5 din cele 6 meciuri disputate, încasând 78% din totalul de goluri departe de casă. Dar faptul că Lillestrom are probleme în deplasare nu e nimic nou, din moment ce au câștigat doar 2 din ultimele 15 deplasări, pierzând 8 din ultimele 10!

cota2.ro

În 60% din meciurile de pe teren propriu ale lui Valerenga, ambele echipe implicate în meci au înscris cel puțin un gol. Valerenga este neînvinsă în ultimele 6 partide de pe teren propriu cu Lillestrom, și au luat gol în 11 din ultimele 12 partide directe disputate din postura de gazdă!


COTE SPECIALE PE FINALA CHAMPIONS LEAGUE


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Valerenga vs Lillestrom
Pronostic:
1X & GG
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro