Ponturi Pariuri Fotbal CS Balotești vs Clinceni

BETFAIR SPORTSBOOK

Eșecul de la Metaloglobus de etapa trecută a pus capăt unei serii de 4 etape de invincibilitate pentru CS Balotești, timp în care au obținut 3 victorii și o remiză cu ocupanta locului de baraj pentru Liga 1, Chindia Târgoviște.

Deși nu are un lot impresionant, Academica Clinceni se clasează pe locul 6 și asta în mare parte datorându-se parcursului foarte bun din tur, când au obținut cele mai multe puncte, având în atac jucători cu experiență precum atacantul Constantinescu - acum la Juventus București.

cota2.ro

Pentru Balotești situația a fost exact invers, finalul turului i-a găsit pe loc retrogradabil, dar au reușit un retur de senzație după înregimentarea fraților Claudiu și Ovidiu Herea.

5 din ultimele 7 meciuri disputate de Balotesti au produs minim 4 goluri pe tabelă, iar Clinceni poate fi un sparing partner foarte bun de Over în orice moment. Având în vedere că meciul nu mai are o miză efectivă, o să încerc linia de peste 3 goluri în handicap asiatic, ceea ce înseamnă că dacă se înscriu fix 3 goluri, miza este returnată!

PRINDE AICI COTA 10 PE CÂȘTIGĂTOAREA CUPEI ROMÂNIEI!


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CS Balotești vs Clinceni
Pronostic:
over 3 HA
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 5.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro