Ponturi Pariuri Fotbal Timisoara vs Dinamo

UNIBET

Play-out-ul Ligii 1 începe să devină din ce în ce mai palpitant pentru că lupta în subsol promite să ne țină în tensiune până la ultima etapă. Treburile sunt clare de multă vreme pentru Dinamo, dar trupa lui Florin Bratu a dat dovadă de caracter și spirit al corectitudinii în toate meciurile pe care le-a disputat, chiar dacă din punct de vedere motivațional treburile sunt clare. Au jucat împotriva unor echipe implicate adânc în lupta pentru salvarea de la retrogradare și le-au dat cu terenul în cap, chiar dacă era vorba de vecine de județ precum Chaijna sau Voluntari, unde suspiciunile pre-match aveau sens.

Azi e rândul Timișoarei să dea piept cu liderul play-out-ului, iar la cum arată echipa lui Rică Neaga, valoarea este pe oaspeți, dar voi avea un pronostic separat pentru piața de rezultat final.

cota2.ro

Ceea ce îmi atrage în primul rând atenția este faptul că Unibet a setat din nou linia de under/over la cartonașe pentru Dinamo la 2.5, iar în condițiile în care elevii lui Bratu au încasat doar 2 galbene în ultimele 4 meciuri, este clar valoare pe under!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Timisoara vs Dinamo
Pronostic:
under 2.5 cartonase Dinamo
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 7.70
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro