Ponturi Pariuri Fotbal Poli Timisoara vs Dinamo Bucuresti

BETFAIR SPORTSBOOK

Chiar dacă a evoluat cu o echipă formată din foarte mulți jucători U19 în etapa trecută, Dinamo tot s-a impus fără drept de apel în fața lui FC Voluntari, în ciuda suspiciunilor de prietenie cu Adi Mutu, care avea nevoie disperată de puncte, etc.

Problema este acum că mulți dintre jucătorii U19 au jucat ieri finala Cupei României U19 unde au învins fcsb la lovituri de departajare, deci clar Liviu Gheorghe, Robert Moldoveanu sau Ricardo Grigore nu au cum să fie la Timișoara. În acest caz, formula de start a lui Dinamo va avea în componență jucători care au evoluat pe parcursul sezonului din postură de titulari.

cota2.ro

Timișoara a scăpat cu mare noroc cu punct la Botoșani, la fel cum a scăpat cu mare noroc cu punct acasă în fața Mediașului, gazul ratând penalty în prelungiri. Elevii lui Neaga au arătat că sunt o echipă limitată atât din punct de vedere tehnic cât și tactic, iar dacă Dinamo joacă astăzi corect, cum a făcut-o și până acum, nu ar fi motive să nu vedem o victorie a „câinilor”.

Voi miza pe victoria lui Dinamo în handicap asiatic -0.25, ceea ce înseamnă că în caz de egalitate se pierde doar jumătate din miză, iar jumătate este rambursată.

Pentru cei care nu înțeleg cum funcționează liniile de handicap asiatic, vă ofer tot sprijinul în masterclassul Puterea Cotelor, de unde puteți înțelege cum anume se pot face bani cu tipuri de pariuri care nu sunt la îndemâna oricui.

OBȚINE GRATUIT MASTERCLASSUL DE PARIURI SPORTIVE DE AICI



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Poli Timisoara vs Dinamo Bucuresti
Pronostic:
Dinamo -0.25 HA
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: 10.50
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro