Ponturi Pariuri Tenis Benoit Paire vs Key Nishikori

BETFAIR SPORTSBOOK

Prieteni, este adevărat că tenisul nu este specializarea mea, deoarece aloc mult mai mult timp fotbalului și baschetului, în special la competiții obscure, dar sunt un consumator moderat al sportului alb, unde sunt în stare să identific cote bune.

Pentru azi mi-a sărit în ochi o cotă mult peste valoarea reală și am decis să o atac. Kei Nishikori va juca împotiva lui Benoit Paire în primul tur de la Rolland Garros și deși este favorit, eu nu îl văd să treacă prin aces meci ca gâsca prin apă.

cota2.ro

Benoit Paire este un jucător pe care l-am urmărit în trecut mult mai des deoarece mi-a adus profit frumușel. Este genul de jucător de over. Are serviciu decent, iar pe zgură se mișcă destul de bine. Posibil să îl avantajeze faptul că a plouat ieri și zgura este un pic mai udă, pentru că mingea devine un pic mai grea și loviturile au alte rezultate.

OK, una peste alta, eu consider cota 1.9 pentru scor exact 2-2 după primele 4 game-uri ca fiind mult mai mare decât valoarea normală care ar trebui setată undeva pe la 1.60 în Betfair Sportsbook, caz în care o voi lua cu ambele mâini! Vorbim de doi servanți buni și nu m-ar mira să le fie foarte greu să facă break.

COTA 10 LA ROMÂNIA vs CHILE + 10 FREESPINS LA FIECARE GOL!

PRINDE PROMOȚIA AICI


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Benoit Paire vs Key Nishikori
Pronostic:
2-2 după primele 4 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 6.30
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro