Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.34

Fortuna

Zverev a început greoi acest Roland Garros și a avut nevoie de cinci seturi atât cu Lajovic, cât și cu Dzumhur. Germanul este însă unul din favoriții din acest an, iar pentru un loc în sferturi se luptă cu un rus din aceeași generație, dar cu care s-a întâlnit doar o dată, în urmă cu doi ani, pe hard. Ne așteptăm la un meci interesant, dar armele lui Zverev sunt mai puternice decât cele ale lui Khachanov.

Un alt favorit, David Goffin, a trecut și el cu bine peste un test foarte greu, cu Gael Monfils. Au fost nevoie de cinci seturi pentru ca belgianul să se impună și pentru a juca în optimi cu Cecchinato, un italian ce a ajuns surprinzător până aici, cu victorii la Copil, Trungelliti și Carreno-Busta. E 2-0 la directe pentru Goffin, ultima victorie fiind înregistrată chiar anul acesta, pe zgură. 

cota2.ro

Cehia și Slovenia se luptă pentru un loc la Euro, la Most. Cele două echipe sunt despărțite de un punct în clasament, sunt două echipe sensibil egale, drept dovadă și rezultatul foarte strâns din prima manșă, 28-28 la Celje. Să nu ne așteptăm la o victorie categorică astăzi, a niciuneia din cele două echipe.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Khachanov vs Zverev
Pronostic:
2
Cota
1.30
Goffin vs Cecchinato
Pronostic:
1
Cota
1.20
Cehia vs Slovenia
Pronostic:
Slovenia +3.5
Cota
1.50
Cota finala: 2.34
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro