Ponturi Pariuri Tenis Daria Kasatkina vs Caroline Wozniacki

UNIBET

Optimile de la Roland Garros sunt momentul în care sita se cerne, iar marile favorite fac (sau nu) pasul spre sferturile de finală, de udne începe adevărata luptă pentru trofeu. Iar eu aleg să mă îndrept puțin spre meciul dintre Daria Kasatkina și Caroline Wozniacki, pe care-l consider cel mai interesant al zilei de luni.


cota2.ro

Ca de obicei în ultimii ani, Wozniacki ajunge în săptămâna a doua a turneelor de Mare Șlem fără să iasă prea mult în evidență. DAneza câștigă meciurile în care e favorită, nu face spectacol, dar contra Dariei va avea o misiune a naibii de dificilă. Kasatkina strălucește pe zgură când joacă aproape de potențialul maxim, iar faptul că a bătut-o pe Wozniacki în ultimele două meciuri nu e deloc surprinzător. Știe, așadar, cheia pentru jocul defensiv al danezei, iar aceasta e reprezentată de lovitura de forehand și de deplasarea excelentă în teren.


E meci de optimi, faza în care fiecare lasă și ultima picătură de energie pe zgură, așa că mă aștept la un set decisiv, pentru că ambele jucătoare au cu ce să-și încurce adversara. 2.38 e suficient.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Daria Kasatkina vs Caroline Wozniacki
Pronostic:
3 seturi
Cota
2.38
Cota finala: 2.38
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro