Ponturi Pariuri Tenis Serena Williams vs Maria Șarapova

BETFAIR SPORTSBOOK

Avem azi un duel de zile mari, un clasic al tenisului feminin contemporan, dar dacă meciul ar fi fost jucat acum 4 ani, ar fi putut fi oricând finala unui turneu de mare șlem. Astăzi, Maria Sharapova și Serena Williams sunt la stadiul în care vor să reintre în elită. Sharapova a avut de suferit și mult de tras pentru a reintra în circuit după suspendarea de doi ani, însă rusoaica are mai bine de un an în care a jucat și a acumulat puncte astfel încât să ajungă în top 30.

De cealaltă parte, Serena Williams a născut, iar potențialul său este în acest moment, probabil, la maxim 50% din forma care a consacrat-o. Totuși, americanca a reușit să ajungă în optimi, dar trebuie să recunoaștem...cu mult noroc și într-o manieră neconvingătoare.

cota2.ro

La conferința de presă, Serena a declarat că Sharapova este favorită, logic, ceea ce nu îmi explic, însă, este modul în care s-au stabilit cotele pentru această partidă, în aceste condiții. În mod cert, valoarea este pe Sharapova judecând după forma de moment, iar softurile caselor de pariuri care stabilesc cotele pe date statistice, ar putea fi bătute astăzi!

Obține GRATUIT masterclassul Puterea Cotelor și învață 10 strategii de pariere pre-match și Live folosite de pariorii profesioniști!

VEZI AICI CUM ÎL POȚI PRIMI ACASĂ!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Serena Williams vs Maria Șarapova
Pronostic:
2
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro