Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.03

UNIBET

A doua săptămână de la Roland Garros nu programează niciun turneu ATP, așa că majoritatea jucătorilor de zgură se înghesuie la turneele challenger organizate pe această suprafață. Iar cel de la Prostejov, Cehia, e cel mai bine văzut în această săptămână și aduce la start jucători buni, aflați în căutare de puncte. Pe doi dintre ei, austriacul Gerald Melzer și spaniolul Guillermo Garcia-Loepz, i-am ales pentru un combo interesant.


cota2.ro

Melzer tocmai a întrerupt o serie negativă, i-a lăsat fără șanse pe cehii Jaloviec și Safranek, iar Caruso e genul de adversar care-i convine. Italianul e zgurist tipic, mai degrabă defensiv, iar o combinație între serviciul bun al austriacului și un forehand foarte eficient ar trebui să fie de ajuns pentru o victorie.


În timp ce Melzer e pariul ceva mai riscant, Garcia-Lopez pare genul de solist "de înverzit". În mod clar e mai valoros decât Gaio, are de tras pentru puncte la un turneu challenger după ce l-a învins pe Wawrinka la Roland Garros, iar jocul său e la un nivel decent.


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Salvatore Caruso vs Gerald Melzer
Pronostic:
Melzer
Cota
1.60
Guillermo Garcia-Lopez vs Federico Gaio
Pronostic:
Garcia-Lopez
Cota
1.27
Cota finala: 2.03
Profit: 6.18
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro