Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.90

BETANO

Elvetia-Japonia

Pentru Elvetia este ultimul amical inaintea Campionatului Mondial deci ar trebui sa faca un meci bun sa arate ca poate sa ajunga cat mai sus la C.M.Japonia mai are inca un amical programat pe 12.06.2018 cu Paraguay.Din punct de vedere statistic Elvetia sta mai bine nepierzant niciun meci in ultimele 5 partide pe cand Japonia are 3 din 5 numai infrangeri.In meciurile directe s-au intalnit o singura data in 2007 iar atunci Japonia s-a impus cu 4-3.

cota2.ro

Pentru ca sunt doua echipe care marcheaza aproape meci de meci nu vad de ce nu ar inscrie si in seara asta si de aceea pronosticul meu va fi P1.5g/meci.


Germania-Arabia Saudita

Germania inaintea acestei partide vine dupa o serie deloc frumoasa.In ultimele 5 partide nu a castigat niciun meci,2 infrangeri si 3 egaluri pe cand Arabia in ultimele 5 meciuri are 2 victorii si restul infrangeri.Cum am mai spus pana acum chiar daca trece printr-o perioada nu foarte buna,cine joaca contra Germaniei pleaca cu sansa a doua si in seara asta chiar cred ca Germania va inscrie de mai multe ori mai ales ca este ultimul amical pana la C.M. si va trebui sa arate ca poate ridica pretentii la C.M.Cred ca meciul va decurge spre o singura poarta si ca Germania va castiga fara discutii.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Elvetia vs Japonia
Pronostic:
P 1.5g/meci
Cota
1.40
Germania vs Arabia Saudita
Pronostic:
P 3.5 cornere/prima repriza
Cota
1.36
Cota finala: 1.90
Profit: 5.40
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro