Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.39

UNIBET

Flamengo are cel mai bun atac din prima ligă braziliană, iar în această noapte va primi vizita unei echipe situate în subsol, Parana. Cu un singur gol primit pe propriul teren în acest sezon, Flamengo a acumulat 4 victorii și un rezultat de egalitate aici, iar azi teoria ne indică faptul că meciul ar trebui să curgă într-o singură direcție.

Rămânem în Brazilia și ne îndreptăm atenția spre deplasarea celor de la Palmeiras pe terenul unei echipe care suferă la toate capitolele, Ceara. Cota pe victoria celor de la Palmeiras este mai mult decât generoasă, momentan.

cota2.ro

În eșalonul secund din Suedia, Falkenbergs își continuă parcursul decent înregistrat până acum în lupta pentru promovare și primește pe propriul teren vizita lui Gefle, echipă ce a acumulat doar 9 puncte în 11 etape disputate. Căpitanul Joza va reveni în formația gazdelor astăzi.

Rămânem în Suedia, dar coborâm în Divizia 2, practic cel de-al 4-lea eșalon fotbalistic, unde voi miza pe victoria celor de la Gute, echipă care de la schimbarea antrenorului merge brici, iar ultimele 4 etape au însemnat victorii pe linie. Astăzi primesc vizita penultimei clasate, echipă fără victorie în cele 9 etape disputate și care trebuie să ajungă pe insula Gotland cu vaporul pentru a disputa acest meci.

AICI AI COTA 20 PENTRU UN GOL MARCAT DE MESSI SAU RONALDO LA CAMPIONATUL MONDIAL




Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Flamengo vs Parana Clube PR
Pronostic:
1
Cota
1.36
Ceara vs Palmeiras
Pronostic:
2
Cota
1.72
Falkenbergs vs Gefle
Pronostic:
1
Cota
1.50
Gute vs Bollnas
Pronostic:
1
Cota
1.25
Cota finala: 4.39
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro