Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 4.32

BETANO

Cel mai bun atac din prima ligă islandeză este cel al ocupantei locului 4, Stjarnan. Ciudat este faptul că din 8 etape disputate, elevii lui Runar Sigmundsoson au disputat doar 2 în deplasare, obținând o victorie și un rezultat de egalitate.

Astăzi se vor deplasa la Akureyri, echipă aflată la retorgradare, cu doar 2 victorii în cele 8 etape disputate, însă acele două victorii sunt obținute pe propriul teren, unde au disputat doar 3 meciuri, fiind neînvinsă.

cota2.ro

Calitatea este de partea oaspeților, care sunt favoriți atât pe hârtie cât și în concepția bookmakerilor, iar pentru a adăuga un plus valoare cotei, voi miza și pe linia de over 2.5 goluri, deoarece ambele echipe au potențial pentru over, lucru demonstrat în partidele susținute până acum.

Voi forța un pic pentru a crea un combo pe gustul celor care preferă cote finale mai curajoase și voi miza pe goluri de ambele părți în meciul dintre Hafnafjordur și Vikingur Reyjavik. Gazdele sunt neînvinse de 6 etape, dar 4 din ultimele 5 au fost remize, în timp ce Vikingur începe să caute cu disperare puncte. Ceea ce pot exploata astăzi cu ușurință ar fi tocmai fisurile defensive ale lui Hafnafjordur care au permis goluri adversarilor în fiecare din cele 4 meciuri disputate pe propriul teren în acest sezon. 4 din ultimele 5 directe au produs goluri în ambele porți!

AICI AI COTA 20 PENTRU UN GOL MARCAT DE MESSI SAU RONALDO LA CAMPIONATUL MONDIAL


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Akureyri vs Stjarnan
Pronostic:
X2 & OVER 2.5
Cota
2.40
Hafnafjordur vs Vikingur
Pronostic:
GG
Cota
1.80
Cota finala: 4.32
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro