Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 5.35

BETANO

Calificările pentru Challengerul ATP de la Ilkley ne pot aduce un pic de value astăzi, deoarece am depistat unele cote la prețuri mult mai mari decât așteptările.

Australianul Alex Bolt va juca împotriva francezului Gregoire Barrere și este cotat la 1.75. Francezul este un jucător decent de zgură, dar în condițiile în care Bolt a fost finalist aici anul trecut învingându-i pe Groth, Halys, Gombos, Quinzo și Mmoh fără să piardă set, eu îl văd ca fiind un pariu bun.

cota2.ro

Americanul Evan King nu trece prin cele mai bune momente ale carierei, dar meciul de azi împotriva lui Salvatore Caruso poate fi o gură de aer pentru că italianul nu are un randament bun pe iarbă. Anul trecut l-a învins cu 2-0.

Franța va debuta la mondial împotriva Australiei, echipă văzută de mulți experți ca victimă a grupei. Nu cred că va fi un meci foarte ușor pentru francezi pentru că vor avea o misiune dificilă în a sparge cochilia apărării cangurilor, însă mi-e greu să cred că nu vor lua cele 3 puncte.

Islanda a făcut furori în 2016 la campionatul european și a atins apogeul calificându-se la ptimul turneu final de campionat mondial din istorie. Astăzi vom vedea, însă, cum se comportă această generație de excepție în fața unei echipe din cultura fotbalistică sud-americană. E clar, valoric, Argentina este un colos față de adversarul de azi, iar logica spune că ar trebui să mizăm pe victoria lui Messi & Co.

AICI AI COTA 40 PE VICTORIA ARGENTINEI!



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Barrere vs Bolt
Pronostic:
2
Cota
1.75
Evan King vs S. Caruso
Pronostic:
1
Cota
1.83
Franta vs Australia
Pronostic:
1
Cota
1.22
Argentina vs Islanda
Pronostic:
1
Cota
1.37
Cota finala: 5.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro