Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

UNIBET

Când vine vorba despre calificările de la Wimbledon, cel mai bine e să identificăm zguriștii care nu au treabă cu iarba și care se prezintă la Londra doar pentru o nouă încercare temerară. Azi, "merg" cu încredere pe Facundo Bagnis și Renzo Olivo, doi argentinieni.


cota2.ro

Contra lui Bagnis aș fi pariat oricum, dar faptul că a terminat aseară, în jurul orei 19:00, o finală pe zgură, la Milano, îmi dă și mai multă încredere. E imposibil să se adapteze noilor condiții de joc, oricum nu are un stil pentru suprafețe rapide, iar Galovic e jucător de serviciu, cu lovituri puternice. 1.4 sună bine, cu toate că mă aștept să mai scadă până la ora startului meciului.


Apoi, Henri Laaksonen nu ar trebui să zăbovească prea mult pe teren contra lui Renzo Olivo, care e într-o formă dezastruoasă în ultima vreme și care, oricum, nu are prea multe idei despre ce înseamnă jocul pe cea mai rapidă suprafață din circuit. Nici Laaksonen nu are foarte multe tangențe cu iarba, dar măcar el se poate baza pe un serviciu care-i va aduce multe puncte gratis.

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Facundo Bagnis vs Viktor Galovic
Pronostic:
Galovic
Cota
1.40
Renzo Olivo vs Henri Laaksonen
Pronostic:
Laaksonen
Cota
1.43
Cota finala: 2.00
Profit: 5.00
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro