Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Maroc

BETFAIR SPORTSBOOK

Deși pornea favorită în primul meci în fața Iranului, naționala Marocului a pierdut în cel mai dramatic mod posibil, cu un autogol în prelungirile partidei, iar după înfrângerea logică în fața Portugaliei, deja astăzi joacă pentru palmares. Marocanii nu se prezentau rău, au avut ocazii, dar deja se pot gândi că vor părăsi acest mondial fără gol marcat, pentru că azi vor avea de înfruntat una din cele mai redutabile defensive din lume.

Totuși, această defensivă a fost penetrată de 3 ori în meciul de debut chiar de Cristiano Ronaldo, dar să nu uităm că două dintre goluri au venit din fază fixă (penalty și lovitură liberă directă), iar cel de-al treilea pe fondul unei gafe monumentale de portar, pe care, probabil, nu o vom mai vedea niciodată la De Gea, până când acesta își va atârna ghetele în cui.

cota2.ro

Atât Spania cât și Portugalia vor avea nevoie de golaveraj cât mai bun pentru locul 1, iar condiția fundamentală este de a nu primi gol.

DOUĂ COTE MĂRITE DE LA BETFAIR PENTRU ACEST MECI

Așa cum ne-a obișnuit, Betfair pune la dispoziția clienților noi cote mărite pentru meciurile de la Campionatul Modial, iar astăzi cele două oferte exclusive sunt pe victoria Spaniei astfel:


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Spania vs Maroc
Pronostic:
Spania câștigă la 0
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro