Ponturi Pariuri Fotbal Danemarca vs Franța

BETFAIR SPORTSBOOK

Pentru mine lucrurile sunt simple în acest meci și, deși nu sunt un adept al teoriei conspirației și al aranjamentelor la nivel înalt, logica evenimentelor poate duce la posibilitatea unui scenariu plauzibil. Danemarca are nevoie de un egal pentru a se califica, indiferent de ce face Australia și de o victorie pentru a câștiga grupa. Franța termină pe primul loc dacă nu este învinsă.

Aici ai o cotă fantastică de 30.00 oferită de BETFAIR pentru minim un gol marcat în meciul dintre Danemarca și Franța!

Locul 1 va întâlni locul 2 din grupa D, iar acesta este posibil să fie ocupat de Argentina, Nigeria sau Islanda! Problema este că rezultatul nu se va ști dinainte! Cert este că locul 2 va întâlni, cel mai probabil, Croația, una dintre puținele echipe care au arătat foarte bine la acest mondial.

cota2.ro

În aceste condiții, rezultatul de egalitate ar trebui să mulțumească ambele tabere astăzi, iar după primele două etape din grupă, acest lucru s-a reflectat și în evoluția prețului de la bursă!

În Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România, pe piața de rezultat final, prețul pe X final a scăzut de la valori peste 4.00 la 2.80, iar din cei peste 300.000 de euro tranzacționați, mai mult de 60% au vizat rezultatul de egalitate!





Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Danemarca vs Franța
Pronostic:
X
Cota
2.86
Cota finala: 2.86
Profit: 5.58
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro