Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 7.14

BETFAIR SPORTSBOOK

Senegal a dat dovadă de aptitudini ofensive decente în fața unor echipe ca Polonia și Japonia, cărora le-a administrat pe rând câte două boabe, dar problema este că nu au reușit să închidă foarte bine compartimentul defensiv, iar împotriva unor jucători de calibrul lui Falcao, Cuadrado sau James Rodriguez, e posibil să aibă de furcă, mai ales că sud-americanii sunt obligați să câștige.

1.60 pentru X2 și minim 2 goluri marcate în meci mi se pare o valoare mai bună decât o indică realitatea.

cota2.ro

Polonia părăsește competiția pe ușa din dos, iar singurul lucru care i-a mai rămas de făcut este să spele rușinea cu o victorie de palmares în fața Japoniei. Asiaticii au arătat că au calitate în atac, iar cum defensiva formației lul Nawalka a arătat chiar rău, ne putem aștepta la un meci cu goluri de ambele părți. Chiar sunt curios dacă Lewa părăsește mondialul fără gol marcat...

Tunisia a arătat mult mai bine decât Panama la acest mondial și a fost la doar câteva minute de a scoate un egal cu Anglia. Meci fără miză în clasament, dar după cum am putut observa până acum, orgoliul personal și ultima impresie contează foarte mult pentru echipele care nu au avut șanse la calificare.

La schimbările anunțate în echipa Belgiei, nu m-ar fi mirat să scadă cota pe Anglia la 1.70. Lukaku, Mertens și Eden Hazard sunt menajați, dar nu ar trebui să mire pe nimeni faptul că locul 1 în această grupă este de evitat.

AICI ai cota 28 în loc de 1.05 pentru minim un gol marcat la meciul dintre Anglia și Belgia


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Senegal vs Columbia
Pronostic:
X2 & over 1.5
Cota
1.60
Japonia vs Polonia
Pronostic:
GG
Cota
1.75
Panama vs Tunisia
Pronostic:
X2 & over 1.5
Cota
1.50
Anglia vs Belgia
Pronostic:
Anglia DNB
Cota
1.70
Cota finala: 7.14
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro