Ponturi Pariuri Tenis Lukas Lacko vs Marco Cecchinato

BETFAIR SPORTSBOOK

Lukas Lacko și Marco Cecchinato se întâlnesc în prima semifinală a turneului de la Eastbourne și se anunță un meci foarte echilibrat. Lacko a trecut în minimum de seturi de de Cameron Norrie câștigând 78% din punctele jucate pe primul serviciu și 67% din punctele jucate pe cel de-al doilea serviciu. Fără să facă prea multă zarvă în circuit prin performanțele sale, slovacul de 30 de ani are șansa de a prinde cea de-a doua finală din carieră după cea de la Zagreb din 2012.

Cecchinato este fără îndoială unul din oamenii momentului, reușind să atragă atenția multora după semifinala surpinzătoare disputată la Roland Garros. Marco a trecut în turul precedent de Millman, la capătul unui joc ce a contabilizat 29 de game-uri, câștigând 76% din punctele jucate pe primul serviciu și doar 48% din punctele jucate pe cel de-al doilea serviciu, câștigând 4 din cele 6 șanse de break. Cecchinato a câștigat 2 din ultimele 3 meciuri pe iarbă, în timp ce adversarul său a ieșit învingător în 5 din ultimele 6.

cota2.ro

Va fi un meci foarte important pentru ambii jucători și, în ciuda faptului că Lacko era favorit în opinia bookmakerilor la prețurile inițiale, cotele s-au ajustat în funcție de pariurile plasate, în acest moment Cecchinato fiind ușor favorit în ochii pariorilor.

Eu voi alege să mizez pe linia de over asiatic de 23 de game-uri în meci, ceea ce înseamnă că în cazul unui 7-6/6-4 se returnează miza, fiind vorba de fix 23!

Cota este disponibilă în Betfair Exchange, singura bursă de pariuri sportive licențiată în România. Poți deschide un cont nou folosind butonul de mai jos și vei avea parte de un bonus exclusiv de până la 450 de lei pe Sportsbook!



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lukas Lacko vs Marco Cecchinato
Pronostic:
over 23 game-uri
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro